Ghostbikers

Cycling- en Mountainbikeclub Sleidinge

Marc Van Wiemeersch Classic

Routebeschrijving naar startlocatie

 

Praktische informatie

Wegomleiding

Wegens werken aan de spoorweg moeten de deelnemers die uit richting Waarschoot komen de omleiding volgen via Daasdonk – Langendam – Weegse (is goed aangeduid)

Parkeren

  • Vanaf Eeksken nr. 15 tot aan de spoorweg (100 plaatsen)
  • Parking schooltje Eeksken 29
  • Hoger gelegen weiland ter hoogte van Eeksken nummer 1 komende van Sleidinge (100 plaatsen)

Startplaats

VAN WIEMEERSCH REPAIR – Eeksken 13! (wegens het gure, winderige weer hebben we niet geopteerd voor een tent, maar vindt inschrijving plaats in een lekker, verwarmd gebouw)

Koffie

Voor de rit is er gratis koffie voor elke deelnemer (enkel voor de rit uiteraard)

Attentie

Na de rit krijgt elke deelnemer die zijn groen polsstripje toont een attentie van onze sponsor, alsook een sleuteltje. Kan je met dit sleuteltje de deur openen dan ben je de winnaar van een mooie prijs ter waarde van 250 euro! Tien personen maken gedurende de tweedaagse kans op zo een mooie prijs!

Afstanden

De definitieve afstanden zijn door de gure weersomstandigheden (bomen over ons Strade Bianchi-stukje en laattijdig verwittigen van wegenwerken in 1 gemeente) gewijzigd naar 70 km – 103 km en 151 km. Onze excuses hiervoor.
De bevoorradingen situeren zich op km 37 km – 67 km en 116 km!

Definitieve gpx-bestanden

 
De politie van alle gemeenten die we doorkruisen heeft ons er expliciet op gewezen om alle deelnemers te informeren over de verkeerscode. Als goede huisvader doen wij dit uiteraard – hier gaat ie (korte samenvatting) :
De weggebruikers moeten zich zo gedragen op de openbare weg dat ze geen hinder of gevaar veroorzaken voor de andere weggebruikers, hierin begrepen het personeel dat aan het werk is voor het onderhoud van de wegen en de uitrusting langs de weg, de diensten voor toezicht en de prioritaire voertuigen. Het is verboden het verkeer te hinderen of onveilig te maken door voorwerpen, zwerfvuil of stoffen op de openbare weg te werpen, te plaatsen, achter te laten of te laten vallen.
 

Wij hopen jullie alvast massaal te mogen begroeten !!


#
Reacties uitgeschakeld voor Marc Van Wiemeersch Classic