Ghostbikers

Cycling- en Mountainbikeclub Sleidinge

Bestellen

Er zijn twee manieren om kledij te bestellen

  1. Indien u reeds een wieleruitrusting heeft geef je gewoon de maten door aan de verantwoordelijke van de kledij. Is de gewenste kledij in voorraad, dan kan na telefonische afspraak het pakket of het individueel stuk afgehaald worden.
  2. Indien het uw eerste uitrusting is of indien u twijfelt over de maten, dan doe je er best aan om een afspraak te maken met de verantwoordelijke kledij en de kledij te passen. Op die manier voorkomen we onaangename verrassingen.

Hebben we de kledij in voorraad, dan kan u die na betaling onmiddellijk meenemen. Is dat niet het geval, dan bestellen we die voor u. We proberen onze bestellingen een beetje te groeperen. Niemand zal u scheef bekijken als u in afwachting met een andere tenuetje met ons meerijdt.

Maten

U kan al kledij bestellen voor de leeftijd van 6 jaar, 8 jaar, 10 jaar. Dan heb je XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL. Men maakt uiteraard een onderscheid tussen dames- en herenkledij in broeken en truitjes. De windbreakers en windtexvesten daarentegen zijn dezelfde modellen voor dames en heren.

Verantwoordelijke kledij

Linda Cocquyt
Koperstraat 8
B-9940 Evergem-Doornzele
GSM: 0485/04.13.96
E-mail: lindacocquyt@gmail.com
Na afspraak zal Linda u met plezier helpen bij het kiezen van de juiste maat.
Tevens wordt een pasfoto getrokken in wielertrui die op ons forum (enkel voor leden) gepubliceerd wordt.

 


#
Reacties uitgeschakeld voor Bestellen