Ghostbikers

Cycling- en Mountainbikeclub Sleidinge

Leden

Om lid te worden van de club vragen we een bijdrage van 15 euro per jaar. Dit lidgeld wordt gebruikt voor administratieve handelingen zoals enveloppes en postzegels en drukken van flyers, gratis drankje ledenvergadering, …

Een fietsjaar loopt van 1 januari tot 31 december.
Kinderen tot 14 jaar moeten geen lidgeld betalen. Wel vragen we dat ze meerijden onder begeleiding van een ouder of grootouder.

We vragen om bij voorkeur lid te worden van de Vlaamse Wielrijdersbond, dan bent u 24u op 24u verzekerd. (dwz u heeft recht op burgerlijke aansprakelijkheid + lichamelijke ongevallen + rechtsbijstand). De club is eveneens aangesloten bij de Vlaamse Wielrijdersbond, waardoor alle administratieve zaken vlotter kunnen verlopen als de leden ook lid zijn van dezelfde bond.
Het lidmaatschap bij de Vlaamse Wielrijdersbond kost individueel 28 euro. Sluit u gans uw gezin aan dan kost dit 33 euro. Met uw lidkaart krijgt u ook nog korting bij een aantal fietszaken en bij bepaalde wielerevenementen. Lid worden kan via onze club of on-line via de website van de Vlaamse Wielrijdersbond. Neemt u een familieverzekering, dan vragen wij u de naam van alle te verzekeren gezinsleden door te geven, alsmede hun rijksregisternummer en geboorteplaats. Bij aansluiting na 1 september 2011 is men automatisch lid en verzekerd tot 31 december van volgend jaar.

Een greep uit de voordelen die een aansluiting als wielertoerist bij de Vlaamse Wielrijdersbond biedt:

  • een uitgebreide verzekering (24u/24u), ook in het buitenland
  • een kalender vol met zomers en winters fietsplezier (ongeveer 1250 organisaties)
  • korting op de toegangsprijzen van de wielerwedstrijden in België, waaronder de veldritten, zesdaagsen en Belgische kampioenschappen
  • korting bij deelname aan Classics en andere grote recreatieve wielerevenementen
  • een wielermagazine vol info voor de recreant

 

 


#
Reacties uitgeschakeld voor Leden