Ghostbikers

Cycling- en Mountainbikeclub Sleidinge

Vlaamse Wielrijdersbond.

MISSIE

De federatie heeft als basisopdracht het actief betrekken van een zo breed mogelijk publiek bij modern en gezond competitief EN recreatief fietsen en mountainbiken in Vlaanderen.

Overeenkomstig haar statuten blijven de grote opdrachten :

• Bevordering van lichamelijke opvoeding via fietsactiviteiten
• Begeleiding van wielrenners en wielerliefhebbers in de breedste zin om te    komen tot moderne, ethisch en medisch verantwoorde wielerbedrijvigheid
• Promoten en actief bijdragen tot organisaties die optimaal passen bij de gestelde opdrachten
HISTORIEK

De VWB werd opgericht in 1977 – in het begin louter voor amateur-wielrenners. De federatie vulde toen een gat in de markt omdat er naast en zelfs binnen de ‘Belgische Wielrijdersbond’ voor de loutere amateur weinig te beleven viel. Reeds van meet af aan werd de VWB erkend als landelijk georganiseerde sportfederatie en dat is vandaag nog het geval. Intussen is de federatie uitgegroeid tot een wielerbond met meer dan 55.000 leden, overal present in het Vlaamse land en ook op goede voet van samenwerking met de WBV (wielerbond Vlaanderen) en VBR (Vlaamse Bond voor Wielerrijtoerisme)

 TARIEVEN 2012 :

28 € = éénpersoonsaansluiting (lidmaatschap + verzekering + jaarabonnement bondsmagazine)
33 € = volledig gezin (lidmaatschap + verzekering + jaarabonnement bondsmagazine)
13 € = voor jongeren geboren in 1995 en LATER

Bijkomende gezinsaansluiting

Leden die achteraf (na betaling van de lidkaart van het hoofdlid) intekenen voor de gezinsformule betalen de opleg tot 33 € (dus 5 €) .

Leden die al aangesloten zijn via de gezinsformule en nog een extra gezinslid willen aanmelden, betalen enkel de administratiekost van 5 €
Betaling lidgeld

De betaling van het lidgeld gebeurt op rekening nr. KBC 446-3611131-58 van de “Vlaamse Wielrijdersbond” na ontvangst van onze bevestigings e-mail of via domiciliëring (door te geven aan uw bankinstelling).

Gegevens Europees overschrijvingsformulier: IBAN: BE95 4463 6111 3158  –  BIC: KREDBEBB

De lidkaart wordt U toegestuurd vanaf het ogenblik dat wij uw betaling hebben ontvangen. De verzekering loopt in principe vanaf de betaaldatum tot 31/12.
Promotievergunning

Wie NIEUW aansluit na 1 SEPTEMBER is volwaardig lid vanaf datum betaling tot en met 31 DECEMBER VAN HET VOLGENDE JAAR- ZONDER bijkomende kost – je betaalt dus gewoon 28 euro of 33 euro (Gezin) voor maximum 16 maand lidmaatschap.


#
Reacties uitgeschakeld voor Vlaamse Wielrijdersbond.