Cycling- en mountainbikeclub Ghostbikers Sleidinge VZW

HOOFDSPONSORS

Onze twee hoofdsponsors zijn Van Wiemeersch Work – Wear en Workshop en

Electriciteitswerken Tim Van Acker

Van Wiemeersch maakt sinds 2004 deel uit van Meno Pro:

Meno Pro is een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige verkooppunten die brede en diepe assortimenten, vakkennis, scherpe prijzen en doorgedreven service dagelijks voorop stellen, teneinde hun professionele klanten tot in de puntjes te bedienen.

Onze verkooppunten, verspreid over heel België en Groothertogdom Luxemburg, beheren dankzij de akkoorden uit meer dan 600 innovatieve topleveranciers, een heel uitgebreide waaier van producten en ze gaan er prat op, als specialisten, om kwaliteitsartikelen aan te bieden en steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe ontwikkelingen in de bouw en de industrie.

Meno Pro winkels bieden zoals gezegd een uitgebreid assortiment aan gaande van handgereedschap, machines, werfmateriaal, bouw- en meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, werkkledij, e.a.

Hoge beschikbaarheid van producten gekoppeld aan een uitstekende service (advies door constant opgeleid personeel en levering uit het centraal magazijn) maken dat u zonder tijdverlies kan kopen, beleverd worden en verder werken zonder onderbreking. Van efficiëntie gesproken…

Firma Van Acker Tim is een jong, dynamisch en geregistreerd bedrijf. Ons doel is uw werken grondig, doordacht en veilig uit te voeren. Wij zorgen voor een ontwerp naargelang uw wensen en staan garant voor een professionele afwerking.
Wij bieden u steeds een totaalpakket tegen een scherpe prijs!
Onze troeven op een rij:
– Ontwerp in samenspraak
– Professionele afwerking
– Totaalpakket
– Scherpe prijzen
– Persoonlijke service
– Vrijblijvende offerte

Tim Van Acker- Schare 44 – 9968 Bassevelde Tel: 0472 58 77 15 Email: info@vanackertim.be