Cycling- en mountainbikeclub Ghostbikers Sleidinge VZW

HOOFDSPONSORS

Onze twee hoofdsponsors zijn Van Wiemeersch Work – Wear en Workshop en

Electriciteitswerken Tim Van Acker


Van Wiemeersch BV, vakhandel voor werkmateriaal voor werf, huis en tuin. Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardig werkmateriaal en uitstekende service.
Met topmerken zoals Stihl, Makita, Carat, Metabo, Hikoki, DeWalt, Festool, Snickers, Blaklader, Stanley en Ironside, bieden wij een breed assortiment aan kwaliteitsgereedschap en -kledij.
Ons deskundige team staat voor u klaar met advies en begeleiding, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw projecten.
Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Technische kennis en betrouwbare ondersteuning zijn bij ons vanzelfsprekend.
Bezoek onze winkel en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap van ons werkmateriaal. Van Wiemeersch BV is uw partner voor hoogwaardig werkmateriaal, service en expertise.


Firma Van Acker Tim is een jong, dynamisch en geregistreerd bedrijf. Ons doel is uw werken grondig, doordacht en veilig uit te voeren. Wij zorgen voor een ontwerp naargelang uw wensen en staan garant voor een professionele afwerking.
Wij bieden u steeds een totaalpakket tegen een scherpe prijs!
Onze troeven op een rij:
– Ontwerp in samenspraak
– Professionele afwerking
– Totaalpakket
– Scherpe prijzen
– Persoonlijke service
– Vrijblijvende offerte

Tim Van Acker- Schare 44 – 9968 Bassevelde Tel: 0472 58 77 15 Email: info@vanackertim.be